DVA ŽIVOTA

SINOPSIS – FILM „DVA ŽIVOTA“

Film prati život poznatog influensera Swaya, mladića koji je odrastao u domu za nezbrinutu decu. Upravnik doma, Branko, bio je poput oca za njega, pružajući mu ljubav i podršku. U domu je Sway stekao najboljeg prijatelja, Duleta, s kojim je delio trenutke radosti i tuge. Njih trojica su činili nerazdvojnu porodicu.

Sa 18 godina, Sway odlučuje da postane poznati influenser, ali suočen s finansijskim poteškoćama, okreće se kockanju kako bi prikupio novac za pratioce. Ova odluka stvara razdor između njega, Branka i Duleta. Ubrzo postaje vrtoglavo poznat, snimajući bahate i omalovažavajuće sadržaje, gubeći pritom kontakt sa svojim najmilijima.

Kada mu se bolest, koja ga je mučila u detinjstvu, ponovo vrati, Sway shvata da je ostao bez pravih prijatelja. Jedini prijatelji koje je imao bili su virtuelni prijatelji sa društvene mreže.Osamljen i uplašen, prisiljen je da se suoči sa svojim greškama. Tokom terapije, ponovo sreće doktora koji ga je lečio dok je bio dete, što mu uliva novu nadu i sigurnost.

Na svoj rođendan, Sway biva brutalno prebijen, a njegov san koji je usledio nakon te večeri ukazao mu je da je trenutak da ispravi svoje greške. Sledećeg jutra pronalazi Duleta I miri se sa njim. Međutim, pre pokušaja da se pomiri i sa Brankom, bolest ga obara i hitno ga prebacuju u bolnicu.

U dramatičnom vrhuncu, Dule poziva Branka da dođe u bolnicu. Branko dolazi, i nakon višesatnog čekanja, Sway otvara oči.

Njih trojica, ponovo zajedno, shvataju važnost ljubavi, prijateljstva i porodice, obećavajući da će zadržati jedni druge blizu srca, bez obzira na izazove koje im život donese.

Ovaj sinopsis pruža uvid u emotivnu priču o iskupljenju, prijateljstvu i neizmernoj snazi porodičnih veza, ističući važnost ljudskosti i zajedništva u svetu prepunom površne slave i materijalizma.